Schüller: Yritin suoraa maalia

HJK ja Inter jakoivat pisteet 1-1-tuloksella sunnuntaina jalkapallon Veikkausliigan mestaruuskamppailun kannalta tärkeässä ottelussa sateisessa syyssäässä.

HJK ja Inter pelasivat tasaisen ja tarkan avausjakson. Inter meni 33. minuutilla 1-0 johtoon, kun Juho Mäkelä puski epäonnekseen oman maalin. Interin Joni Kauko oli viiden HJK:n pelaajan keskellä, kun pallo toimitettiin oikealta puolelta boksiin. Kauko yritti pukata palloon, mutta Mäkelä osui siihen tarkimmin ja peliväline sujahti ohi hölmistyneen HJK:n maalivahdin Ville Wallénin.

Toisella jaksolla HJK tuli aivan toisella sykkeellä peliin ja hallitsi sitä. Paikkoja sillä oli useampiakin, mutta Interin maalivahti Stef Doedee torjui hyvin.

HJK:n yritys palkittiin 62. minuutilla, kun Rasmus Schüller vetäisi oikealta vapaapotkun suoraan maaliin.

- Yritin suoraa maalia vapaapotkusta ja sinne se meni, Schüller myönsi. Hänen mukaansa HJK siirteli avausjaksolla palloa liikaa.

Toisella jaksolla HJK:lla oli Schüllerin mielestä hyviä tilanteita, joista ei vain tullut ratkaisuja.

- Mestaruus on vielä auki, hän muistutti.

Muurinen murehti Väyrystä

HJK:n keskikenttämies Mika Väyrynen oli nimetty avauskokoonpanoon, mutta kentälle hän ei juossut. Päävalmentaja Antti Muurisen mukaan Väyrysen poisjäänti oli "iso menetys".

Muurinen sanoi, että Väyrysen takareidessä on pieni vamma. Tasapeli oli Muurisen mielestä muuten ihan OK, mutta "kyllä meillä toisella jaksolla oli hyviä tilanteita paljon".

- Paljon pisteitä on vielä jaossa. Saimme Interin kuitenkin ahtaalle ja se tietää hyvää jatkoa ajatellen, Muurinen totesi.

Interin Joni Kauko, joka oli tavallaan osallisena joukkueensa maaliin, sanoi ettei tasapeliin voi olla tyytyväinen.

- Kyllä me voittoa haettiin.

Toinen jakso oli Kaukon mielestä Interille vaikea alusta alkaen.

- Kyllä kopissa tähdennettiin puoliajalla, että jatketaan samalla tavoin, mutta ei se ihan niin mennyt.

- Kyllä mestaruus on meistä itsestämme ihan kiinni, Kauko sanoi.

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.