Nieminen jyräsi jatkoon Bangkokissa

Jarkko Nieminen selviytyi tenniksen Thaimaan avoimen turnauksen kolmannelle kierrokselle vakuuttavasti. Nieminen pudotti Bangkokissa toisella kierroksella Saksan Philipp Petzschnerin 7-6 (7-1), 6-2.

Pelaajien ainoan aiemman kaksinpelikohtaamisen 2009 hävinnyt Nieminen oli niskan päällä suurimman osan ottelua. Hän hankkiutui avauserässä kahdella syötönmurrolla 3-0- ja 5-3-johtoon, mutta Petzschner venytti erän katkaisupeliin. Siinä Nieminen oli ylivoimainen annettuaan vastustajalle yhden pisteen.

Petzschner meni toisessa erässä 2-0-johtoon, mutta Nieminen vei sen jälkeen loput kuusi peliä peräkkäin. Hänellä oli varaa jäädä 5-2-tilanteessa omassa syötössä tappiolle 0-40. Hienosti palloja hakenut Nieminen voitti sitten viisi pistettä peräjälkeen ja koko ottelun vajaassa puolessatoista tunnissa.

Nieminen kohtaa kolmannella kierroksella Kanadan Milos Raonicin.

Kaikki suosikkilajisi Katsomon MTV3 Sport -paketissa. Lue lisää.