TPS ylsi pakkovoittoon: "Jämäkkä esitys"

Jalkapallon Veikkausliigan mestaruuskamppailussa vahvasti mukana oleva TPS otti ensi kerran tällä kaudella liigan kärkipaikan, kun se voitti sunnuntaina kotonaan JJK:n 1-0.

Pisteen perässä oleva HJK ja kaksi pistettä jäljessä oleva Inter pelaavat kierroksen oman ottelunsa maanantaina.

Koko syksyn otteitaan parantanut Dennis Okaru vei TPS:n 1-0-johtoon ensimmäisen puoliajan lopulla. Sitä ennen kotijoukkueella oli ollut hyviä tilanteita, mutta viimeistään tolpat pelastivat JJK:n. TPS:n maalivahti Henrik Moisander puolestaan pelasti hienosti Eero Markkasen laukauksen lähietäisyydeltä.

Toisella puoliajalla TPS:llä oli parhaat maalipaikat ja se hallitsi tilanteet niin, että voittoa voi pitää ansaittuna.

– Peli oli meiltä mielestäni aika jämäkkä esitys. Joukkueeseen viimeksi tulleet Konsta Rasimus ja Dickson Agyemann ovat myös ruvenneet löytämään roolinsa. Dennis Okarun tehot ovat tietysti olleet tarpeen, summaili TPS:n valmentaja Marko Rajamäki ottelun antia.

JJK:n valmentaja Kari Martonen kertoi, että tarkoitus oli hämmentää lisää kärjen kamppailua, mutta siinä ei nyt onnistuttu.

– Meillä oli peli ihan hyvin kasassa, mutta laukauksien sihti kadoksissa. TPS oli tällä kertaa voittonsa arvoinen. Martonen tunnusti.

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.