Tuttu tarina: Messi ja Higuain osuivat, Argentiina voitti

Lionel Messi osui jälleen kerran maalipuiden väliin, kun Argentiina voitti jalkapallon MM-karsinnassa Chilen 2-1.

Messi murtautui Chilen rangaistusalueelle 28. minuutilla, harhautti puolustajan ja pisti pallon maaliin. Chilen maalivahti Miguel Pinto sai kaivella palloa verkosta vain kolme minuuttia myöhemmin, kun Real Madridin hyökkääjä Gonzalo Higuain rynnisti boksiin, ja ampui pallon takakulmaan.

Siihen Argentiinan maalit jäivät, mutta kun Felipe Gutierrez teki Chilen ensimmäisen vasta toisen puoliajan lisäajalla, otti Argentiina kuudennen voittonsa MM-karsinnassa.

Argentiina johtaa Etelä-Amerikan MM-karsintalohkoa 20 pisteellä. Toisena on Ecuador 17 pisteellä. Ecuador sai eilen Venezuelalta vain pisteen, kun ottelu päättyi 1-1.

Argentiina on tehnyt MM-karsinnassa 20 maalia. Messi ja Higuain ovat molemmat osuneet seitsemän kertaa. He jakavat karsinnan maalipörssin kärkipaikkaa yhdessä Uruguayn Luis Suarezin kanssa.

Uruguayn karsinnat jatkuivat heikosti, kun se sai Bolivialta kuonoonsa maalein 1-4. Uruguay valahti taulukossa viidenneksi. Paraguay otti tärkeän voiton, kun se kaatoi Perun 1-0. Paraguay on yhä lohkon viimeisenä, mutta nyt ero Peruun on vain piste.

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.