Moisander torjui HJK:lle mestaruuden?

HJK otti tiukkaakin tiukemman otteen jalkapallon Veikkausliigan mestaruudesta maanantaina, kun se kaatoi FC Lahden 2-0 toiseksi viimeisellä kierroksella.

Inter joutui tyytymään Turun derbyssä 0-0-tasapeliin TPS:n kanssa, joten se putosi kolmen pisteen päähän HJK:sta ennen lauantain päätöskierrosta.

HJK:n maaliero on yhdeksän osuman verran parempi kuin Interillä, joten ainoastaan HJK:n totaalinen romahdus päätösottelussa JJK:ta vastaan voi viedä mestaruuden Klubilta. Samalla Interin pitäisi yltää selvänumeroiseen voittoon Hongasta.

Berat Sadik ja Demba Savage ratkaisivat HJK:lle voiton FC Lahdesta. Sadik tälläsi voitto-osuman pilkulta, ja Savage sinetöi kotijoukkueen voiton 84. minuutin maalillaan.

Inter puolestaan törmäsi derbyssä TPS:n maalia vartioineeseen Henrik Moisanderiin. Irakli Sirbiladze ja Joni Kauko pääsivät loistaviin puskupaikkoihin toisella puoliajalla, mutta Moisander venyi ilmiömäisiin torjuntoihin.

TPS:lle tasatulos tiesi sitä, että se ottaa varmuudella pronssia.

Putoamistaistosta tiukka vääntö

Valkeakosken Haka taistelee urhoollisesti putoamista vastaan. Haka peittosi Hongan 1-0, ja kun Jaro joutui tyytymään 3-3-tasapeliin IFK Mariehamnia vastaan, erottaa liigajumbo Hakaa ja Jaroa vain yksi piste ennen päätöskierrosta.

Haka kohtaa lauantaina VPS:n vieraissa, ja Jaro matkaa TPS:n vieraaksi Turkuun.