• 04:00
  • 05:00
  • 06:00

Gruber vahvin Sotshissa, Herola nousi pisteille

Itävallan Bernhard Gruber oli vahvin yhdistetyn kilpailussa tulevissa olympiamaisemissa Venäjän Sotshissa.

Mäkiosuuden jälkeen toisena ollut Gruber otti maanmiehensä Mario Seidlin 20 sekunnin etumatkan kiinni 10 kilometrin hiihtolenkin aikana.

Seidl hyytyi hiihdossa aina 12:nneksi asti. Kakkoseksi Gruberin takana ylsi maailmancupia johtava Saksan Eric Frenzel 14,1 sekuntia voittajasta jääneenä. Viimeisen palkintopallisijan vei Itävallan Wilhem Denifl 15,5 sekuntia kärjen takana.

Suomalaisista maailmancup-pisteille ylsi Ilkka Herola, joka oli kilpailussa 26:s. Kuusi pykälää mäkiosuuden jälkeistä sijaansa hiihdossa petrannut Herola jäi kärjestä 2.20,4.

Jim Härtull jäi ensimmäisenä ilman cup-pisteitä oltuaan 31:s. Eetu Vähäsyöringin sijoitus oli 37:s.